top of page
pontromaniccamprodon.jpg
carrervalencia.jpg
passeigmaristany.webp

Camprodon. Tradició turística de més d'un segle

Situat al centre de la vall, Camprodon té una tradició turística de més d'un segle. Ofereix una rica vida comercial concentrada al carrer València, el més concorregut i el punt neuràlgic de la ciutat, convertit en zona de vianants. A més, dóna una oferta lúdica, hotelera i esportiva molt completa. Admireu el pont romànic de Camprodon, visiteu el Monestir de St.Pere i el Museu Isaac Albéniz, o simplement feu una passejada pel comerç, pel Passeig Maristany o pel passeig de la Font Nova.

LA-VALL-DE-CAMPRODÓN-003.jpg

La vall de Camprodon

Formada per sis municipis, és un lloc ideal per gaudir de la natura, de l'esport, del paisatge i dels animals. A la Vall també podrà gaudir de l'arquitectura, de la història, de la música i de la pintura. Podrà gaudir de la gent, del seu tracte afable i proper; podrà trobar aquella tranquil·litat tantes vegades enyorada; podrà passejar per quilòmetres i quilòmetres de camins petits que el portaran als racons més bonics d'aquest paratge natural.

 

A Camprodon, punt de trobada de la Vall, podrà gaudir de gran quantitat de comerços i segur que no és podrà resistir a la temptació d'un bon embotit, de les esplèndides galetes Birba o de venir al restaurant El Pont9 , on li oferim la possibilitat de degustar la gastronomia de la comarca.

Molló Parc

Descobreix i visita Molló Parc, el Parc d'Animals de la Vall de Camprodon. Un parc natural, situat a Molló que ofereix al visitant un recorregut de 2 a 3 hores, entre cérvols, daines i cabirols, muflons, óssos, isards, marmotes, llops ... La visita preferida per als petits i els grans de la familia.

logomollopark.png
oso-pardo-mollo-parc-17.jpg
Familia en vacaciones de esquí

Vallter 2000

Escapa't i vine a esquiar a Vallter 2000, la neu més mediterrània dels Pirineus. Amb més de 40 anys d'activitat com Estació d'esquí i de muntanya, Vallter 2000 es troba en un cercle d'origen glaciar (cercle de Morens - Ull de Ter), a la zona més oriental del Pirineu, a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases. Vallter 2000 disposa d'11 remuntadors mecànics: 2 Telecadires, 5 Telesquís, 3 Cintes transportadores, 1 Telecorda. A més, la neu està garantida gràcies als 84 aspersors. Escapa't per fer esport i gaudir.

 

Situada a només 20 minuts amb cotxe des del nostre hotel.

logovallter.jpg

no tE'N vagis sense visitar

600x600-beget-180129.jpg

BEGET

Vall de Camprodon

Un poblet pintoresc i encantador que tot ell és un monument arquitectònic.

771-02-Setcases-nevat.jpg

SETCASES

Vall de Camprodon

La destinació turística per excel·lència.
Un entorn natural i paisatgístic privilegiat, que captiva a tots els viatgers.

 

RIPOLL.jpg

RIPOLL

Capital de la comarca

Impregnada d'una llarga història que dóna signe d'identitat a Catalunya. La portalada, la basílica i el claustre del monestir de Santa Maria de Ripoll,
formen un conjunt únic al món.

 

VALLDENURIA.jpg

VALL DE NÚRIA

Vall de Ribes

Una vall única al Ripollès.

logoripolles.png

i si encara vols saber més ...

Entra a www.elripolles.com . Trobaràs tota l'oferta turística que la nostra comarca t'ofereix d'una manera molt fàcil, detallada i pensada per al viatjant que vol descobrir la nostra terra.
bottom of page